Home
 Clubview Boulevard, Worthington Hills

<< Back

The second phase of this home's remodeling project incorporated an exterior space into the open, outdoor needs the homeowners had in mind with their master plan for their home. An old pressure treated deck that joined the old existing screened porch was partially removed and redesigned to enlarge the deck area.

A bridge was designed to connect the newly enlarged deck and a new gazebo. The deck, bridge, and gazebo were covered with a composite recycled plastic and wood fiber decking. The new gazebo provides an extension of the outdoor deck area, while providing access to and complementing the sunroom. The outdoor deck and gazebo also contain special accent lighting for night time entertainment. The entire two-phase project was tied to the house with extensive landscaping and stone walkway.
About R.J. Landis
The Design/Build Process
Photo Gallery
FAQ's & Testimonials
Contact Us