Home
 Lorine Court, Worthington

<< Back

The owners of this Worthington home had always wished for a bigger kitchen. When their house was originally built, the floor plan only allowed for a small galley-style kitchen. After careful analysis and thorough discussions with the homeowners about their needs and wants, Ron Landis determined that the adjoining bedroom and dining room space could be used to accomplish the homeowners' dreams.

Through the design process, the professionals at R. J. Landis decided to remove the wall between the study and the old galley kitchen and to relocate the kitchen into the old study. The old galley kitchen space became the new eating area that would open to the new, larger kitchen.

Now the new kitchen has a large walk-in pantry, natural shaker-style cabinets, and solid surface countertops. The custom island serves as a sanitary kneading table and additional eating counter. The island is designed to look like a freestanding crate, complete with old barn wood.

The new plan exceeded the homeowners' expectations for a larger, brighter, open kitchen and eating space without adding on new space to the home.
About R.J. Landis
The Design/Build Process
Photo Gallery
FAQ's & Testimonials
Contact Us